™ DONES DEL MÓN en centre civic urgell , Thursday, 5 de April de 2012. Agenda de fiestas universitarias y conciertos

Agenda universitaria

las mejores fiestas universitarias por patatabrava.com

5 July 2018
Thursday

DONES DEL MÓN

centre civic urgell,

DONES DEL MÓN en centre civic urgell ()

centre civic urgell

Thursday, 5 de April de 2012,

Quan parlem de la millora de la condició de la Dona, dels drets adquirits, del camí fet en pro de la igualtat, de quina dona estem parlant? És així per a totes les dones o només per a les dones occidentals? Què hi ha de les altres? Ens aproparem a les dones de diferents cultures i àrees geogràfiques per conèixer la seva situació, quin paper juguen en cada societat i de quina manera es concep la femineïtat en diversos llocs del món.
A l’actualitat, però, la globalització esborra les fronteres tradicionals entre unes civilitzacions i altres. Millora la situació de les dones en un món global? És possible un traspàs de valors i pràctiques morals entre civilitzacions o, pel contrari, estaríem parlant d’una tendència unificadora que eliminaria les particularitats locals? A partir d’exemples i problemàtiques actuals com l’abandonament de nenes a la Xina, el debat sobre la prohibició del vel musulmà o la doble discriminació de les dones per sexe i per ètnia, intentarem ampliar els marges del que entenem per gènere, feminisme i igualtat.

Taller a càrrec de Mireia Soler. 10 sessions de 90 minuts. Preu 66,40€. Els dimecres de 18.30 a 20h al Centre Cívic Urgell (Comte d’ Urgell, 145)
Apunta’t! Inscripcions fins al 5 d’abrilTaller a càrrec de Joan Ivern. 10 sessions de 90 minuts. Preu 66,40€. Els dimarts de 12 a 13,30hLluny de desaparèixer, les tragèdies s’han perpetuat al llarg de la història.

 

 

 

 

 

Fiestas universitarias y conciertos en Barcelona
Fiestas universitarias y conciertos en Madrid
Fiestas universitarias y conciertos en Valencia
Fiestas universitarias y conciertos en Sevilla
Fiestas universitarias y conciertos en Bilbao
Fiestas universitarias y conciertos en Zaragoza