™ IN-SOMNI: PIANO MAGIC + TACHENKO + FEBRERO en Apolo Barcelona, Saturday, 20 de February de 2010. Agenda de fiestas universitarias y conciertos

Agenda universitaria

las mejores fiestas universitarias por patatabrava.com

20 July 2018
Saturday

IN-SOMNI: PIANO MAGIC + TACHENKO + FEBRERO

Apolo, Barcelona

IN-SOMNI: PIANO MAGIC + TACHENKO + FEBRERO en Apolo (Barcelona)

Apolo

Barcelona

Saturday, 20 de February de 2010, 20:00

17€ + gastos

Un altre dels plats forts del festival serà també l'actuació dels britànics Piano Magic. El grup, amb Glen Johnson al capdavant, continua presentant el seu últim treball Ovations, el desè disc oficial de la seva carrera i en el què continuen explorant territoris sempre foscos, onírics, poderosos i alhora sorprenents. A més una de les peculiaritats d'aquest darrer disc és la participació del gran Brendan Perry (Deat Can Dance) i el seu bateria Peter Ulrich.

Els aragonesos seran un dels grups estrella del festival, i tornen amb nou material (després de finalitzar gira amb Micah. P. Hinson que va passar també per l'In-Somni Lleida '09). Amb un material fantàstic pel que es desprèn dels avançaments del que serà Os reís porque sois jóvenes, títol del nou disc. Aquest ha estat enregistrat per Eduardo Baos i mesclat a Los Angeles, sota la direcció d'Alfonso Rodenas i Joe Gastwirt, i té, com no pot ser d'altra manera, tota la garantia d'un pop excepcional, creat a partir del particular món al qual ens tenen acostumats Tachenko (ex El Niño Gusano).

La descoberta i sorpresa del festival són de Tarragona. Amb la proximitat d'un pop a l'alçada de La Buena Vida, Family o Deluxe, Febrero ha traçat sis caçons en una maqueta-CD notable i més que destacable. Lloats també en aquests inicis per la premsa la especialitzada, el seu treball Feria Pop destaca per trobar-se en un punt de cocció perfecte, per ser servit en petites porcions i orientat al gust de paladars exclusius i exquisits.

 

 

 

 

 

Fiestas universitarias y conciertos en Barcelona
Fiestas universitarias y conciertos en Madrid
Fiestas universitarias y conciertos en Valencia
Fiestas universitarias y conciertos en Sevilla
Fiestas universitarias y conciertos en Bilbao
Fiestas universitarias y conciertos en Zaragoza