™ IN-SOMNI: THE CINEMATICS + ANNIE B SWEET + GENTLE MUSIC MEN en Apolo Barcelona, Friday, 19 de February de 2010. Agenda de fiestas universitarias y conciertos

Agenda universitaria

las mejores fiestas universitarias por patatabrava.com

19 July 2018
Friday

IN-SOMNI: THE CINEMATICS + ANNIE B SWEET + GENTLE MUSIC MEN

Apolo, Barcelona

IN-SOMNI: THE CINEMATICS + ANNIE B SWEET + GENTLE MUSIC MEN en Apolo (Barcelona)

Apolo

Barcelona

Friday, 19 de February de 2010, 20:15

17€ + gastos

L'In-Somni presenta en rigorosa exclusiva a The Cinematics. Aquests quatre escocesos entren fort en l'escena internacional des de que llançaren A Strange Education (2007). El passat octubre va arribar l'excitant i contundent Love and Terror. Tot embolcallat d'una cinematogràfica posada en escena, cuidada a fons i fins l'ltim detall. Amb un so que inicialment ens pot remetre de New Order o Smiths a Interpol o Echo & The Bunnymen. Però res d'això és factible sense la seva claredat d'idees a l'hora de compondre "Break", "New Mexico", "Love & Terror" o "Keep Forgetting" juntament amb la poderosa veu del seu vocalista Scoot Rinning.

Anni B. Sweet arribarà per presentar en un format especial Start Restart Undo; la malaguenya s'ha convertit (després d'iniciar-se en la cançó als set anys) en una cantant amb majúscules. Ara, després d'anys d'aprenentatge, projectes parallels i maquetes, debuta en solitari per oferir-nos les seves cançons i la seva extraordinària veu. Una artista que creix a cada concert, i que després de ser present als principals festivals del país arriba a l'In-Somni per omplir el festival amb el seu càlid folk-pop.

Gentle Music Men tornen als escenaris amb Cuentos modernos. El seu nou disc és sense cap mena de dubte el treball de confirmació dels de Vilanova i la Geltrú. Un disc en el que passen de l'anglés al castellà sense perdre la personalitat gràcies a la qual van ser presents als grans festivals nacionals. L'elegància, les melodies infal•libles, els violins o els arranjaments exquisits són la columna vertebral d'aquest impecable projecte. Ara, amb un directe espectacular, aspiren a ser la propera gran banda de l'indie cantat en castellà.

 

 

 

 

 

Fiestas universitarias y conciertos en Barcelona
Fiestas universitarias y conciertos en Madrid
Fiestas universitarias y conciertos en Valencia
Fiestas universitarias y conciertos en Sevilla
Fiestas universitarias y conciertos en Bilbao
Fiestas universitarias y conciertos en Zaragoza