™ LET'S FESTIVAL: DELOREAN + TRIANGULO DE AMOR BIZARRO + CÁPSULA + THE HAIRY LEGS en Salamandra Hospitalet de Llobregat, Friday, 26 de February de 2010. Agenda de fiestas universitarias y conciertos

Agenda universitaria

las mejores fiestas universitarias por patatabrava.com

26 July 2018
Friday

LET'S FESTIVAL: DELOREAN + TRIANGULO DE AMOR BIZARRO + CÁPSULA + THE HAIRY LEGS

Salamandra, Hospitalet de Llobregat

LET'S FESTIVAL: DELOREAN + TRIANGULO DE AMOR BIZARRO + CÁPSULA + THE HAIRY LEGS en Salamandra (Hospitalet de Llobregat)

Salamandra
Av. Carrilet
08241 Hospitalet de Llobregat

Friday, 26 de February de 2010, 20:30

Ant: 16€ / Taq. 20€

HAIRY LEGS
Un grup de l’escena independent amb influencies rock i pop que amb el seu esperit punk intenten crear música ballable, utilitzant algunes pinzellades electròniques.

CÁPSULA
A Buenos Aires, Argentina, una parella d'amants del rock and roll fosc i psicodèlic i del punk va decidir muntar una banda que, en pocs anys, s'ha convertit en un dels grups de rock més actius del moment. Va emigrar de la seva Argentina natal per a establir-se a Bilbao, i des d'aquest centre d'operacions ha sabut desenvolupar una carrera fructífera, intensa i activa com a poques. D'aquesta manera, el grup ha recorregut tres continents, amb cinc gires en el Regne Unit, França, Alemanya, Irlanda, Països Baixos, Bèlgica, Portugal, Amèrica del Sud i un tour pels Estats Units (incloent una cèlebre actuació en el festival SXSW de Texas). Després del seu debut "Songs & Circuits" (Liliput, 07), aquest segon disc "Rising Mountains" no fa sinó confirmar el que apuntava el seu primer treball: la sensació d'estar davant d’un grup de debò, que posa l'accent en l'actitud, en una manera de vida, en la passió per això que es seu, més enllà de modes, i en la devoció pel treball ben fet amb la urgència de qui vol viure ràpid i explorar tots els racons abans que sigui massa tard. Els seus referents musicals, The Velvet Underground, The Stooges, el primer David Bowie, o Television, converteixen les seves aclamades actuacions en directe en veritables devessalls de suor i adrenalina.
http://www.myspace.com/capsulaorg

TRIÁNGULO DE AMOR BIZARRO
Abans de la sortida del seu primer disc, el boca a boca els situava com un dels debuts més esperats del 2007. Així, van passar del total anonimat a estar en pràcticament cada festival que s'organitzava a Espanya i fins i tot Portugal. El seu disc es va editar a Mèxic i la premsa i el públic es van rendir davant l'audàcia i originalitat de la seva proposta. La seva proclama “El mundo libre quiere ya un incendio” va funcionar entre l'audiència. Un trio sortit d'un ambient rural cremava i sacsejava l'opinió especialitzada amb cançons directes, so tronador i frases impactants. Abans d'acabar l'any, es publica el single “El hombre del siglo V”, un disc que acaba convertint-se en una compilació de rareses i que inclou cançons de les seves primeres maquetes, enregistraments nous i algun inèdit no publicat fins al moment. A l'any 2009, la formació sofreix un canvi de bateria i entra en la banda un teclista i guitarra, que consolida un so realment impactant i que té la seva prova de foc a Mèxic, on actuen per a un públic sorprès de la seva força.
http://www.myspace.com/trianguloamorbizarro

DELOREAN
Delorean és una banda de Zarautz (Guipúzkoa) nascuda al març del 2000 que s'ha convertit per mèrits propis en un dels grups més interessants de l'escena nacional i un dels més seguits pels blogs internacionals. A principis del 2010, sortirà el seu nou disc, que produeix Chris Coady (CkCkCk, TV On The Radio, Yeah Yeah Yeahs, etc) i que s’estrena al Let’s Festival.
Al setembre del 2001, va publicar el seu primer llarga durada titulat "Silhouettes". Ja en 2005, la banda decideix aprofundir en l'aspecte ballable de la seva música i s'envolta d'alguns dels millors DJs del moment per a editar el seu tercer disc, "The Metropiltan Death”. Al 2006, es confirma la seva immersió absoluta en la música de ball amb "Into the plateau", en una perfecta harmonia entre els beats d'inspiració 80s, les fosques atmosferes de guitarra i la sempre present actitud post-punk que els manté de gira contínua durant més de dos anys. En els últims temps, Delorean ha remesclat a The Teenagers, The Mystery Jets, Lemonade i The Big Pink. El remix de la cançó del debut del grup francès Teenagers va ser publicat amb XL Recordings amb excel•lents crítiques en tot el món (incloent la referent Pitchfork). Les seves altres remescles han seguit el mateix camí amb més que bones paraules en The Fader, XLR8R o la mítica Warholiana Interview. En 2009, es publica el maxi “Ayrton Senna”, la repercussió internacional d'aquest disc és enorme, amb ressenyes excel•lents en mitjans com Pitchfork, ABC News, The Guardian, NME, etc. que provoquen la seva presentació en el festival CMJ de Nova York en quatre escenaris diferents.
http://www.myspace.com/deloreandanz

 

 

 

 

 

Fiestas universitarias y conciertos en Barcelona
Fiestas universitarias y conciertos en Madrid
Fiestas universitarias y conciertos en Valencia
Fiestas universitarias y conciertos en Sevilla
Fiestas universitarias y conciertos en Bilbao
Fiestas universitarias y conciertos en Zaragoza